Η Γλυκερία ενώνει τη φωνή της με τους πολίτες που αντιστέκονται στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Η Γλυκερία ενώνει τη φωνή της με τους πολίτες που αντιστέκονται στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Η Γλυκερία ενώνει την φωνή της με τους πολίτες που αντιστέκονται στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Η επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού, του σημαντικότερου συλλογικού μας αγαθού ενώνει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε δράσεις προκειμένου να εμποδιστεί αυτή η ολέθρια για το δημόσιο συμφέρον εξέλιξη. Αυτή τη φορά είναι οι καλλιτέχνες που παίρνουν θέση και ανταποκρίνονται στην έκκληση του SAVEGREEWATER, της πρωτοβουλίας για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα, να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους και να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια προάσπισής του.

Η Γλυκερία ως καλλιτέχνης έχει συντροφεύσει με το τραγούδι και την ευαισθησία που την διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια τη ζωή και τα όνειρα μας. Χαμηλών τόνων, αλλά βαθιά πολιτικοποιημένη ως άνθρωπος δεν μπόρεσε να μείνει αδιάφορη στο μείζον θέμα της επικείμενης ιδιωτικοποίησης του νερού στην χώρα μας και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, να προσθέσει την δική της μοναδική φωνή μαζί με εκείνη όλων όσων έχουν υπογράψει είτε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών right2water είτε την επιστολή συλλογής υπογραφών που τρέχει ακόμη και τώρα μέσω avaaz και που απευθύνεται στην κυβέρνηση και την Τρόικα ζητώντας την ανάκληση αυτής της ανορθολογικής και αντιδημοκρατικής επιλογής.

Πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα

1 Comment

  1. Νατάσα 9 έτη ago

    Μπράβο σου,
    Το νερό είναι η ίδια η ζωή μετά από τον αέρα που εισπνέουμε. Ήδη το αγοράσουμε εν μέρει αφού πολλές πηγές είναι μολυσμένες. Αν δεν αντισταθεί ο άνθρωπος στην ιδιοτικοποίηση του νερού αναπόφευκτα θα έχουμε και μετρητές του αέρα που αναπνέουμε. ..φιλάκια
    Νατάσα

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*