Όχι στην Ιδιωτικοποίηση του Νερού – Καφενείο Ακαδημία Πλάτωνος 27/3

Όχι στην Ιδιωτικοποίηση του Νερού – Καφενείο Ακαδημία Πλάτωνος 27/3

Εκδήλωση-συζήτηση για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/3 στις 18:30 στο  “Καφενείο Ακαδημία Πλάτωνος”, Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος,Αθήνα. Στην εκδήλωση θα γίνει  προβολή  του ντοκιμαντέρ «F.L.O.W For Love of Water« το οποίο περιγράφει τις καταστροφικές πρακτικές των πολυεθνικών στον τομέα του νερού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ» 

ΣΤΟ ‘ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Εκδήλωση-συζήτηση για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/3 στις 18:30 στο “Καφενείο Ακαδημία Πλάτωνος”, Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος,Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα γίνει  προβολή  του ντοκιμαντέρ «F.L.O.W For Love of Water« το οποίο περιγράφει τις καταστροφικές πρακτικές των πολυεθνικών στον τομέα του νερού. Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Irena Salina Flow-For Love of Water ερευνά αυτό που οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ως το πιο σημαντικό πολιτικό και περιβαλλοντικό θέμα του 21ου αιώνα. Την παγκόσμια κρίση νερού. Η έρευνα της Salina εστιάζει στην πολιτική, την ρύπανση, τα ανθρώπινα δικαιώματα ,την εμφάνιση διαφόρων εταιριών για έλεγχο του νερού και την ηθική τους , καθώς και τον αγώνα τον πολιτών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση.

Πριν την προβολή:

Πριν την προβολή  μέλη του SAVEGREEKWATER – της πρωτοβουλίας για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα-και εκπρόσωποι των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ θα ενημερώσουν για την άμεση ‘μνημονιακή απειλή  ιδιωτικοποίησης του νερού, αρχικά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας , με τελευταία εντυπωσιακή εξέλιξη στο μέτωπο αυτό την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα, αλλά και τις κινήσεις που κάνουν προκειμένου να εξουδετερωθεί αυτή η απειλή..

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους.

Διοργάνωση:

Καφενείο Ακαδημία Πλάτωνος

posterF

Πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*